Kontors- och företagsstäd

Vad ingår i kontorsstädning?
De flesta kunder har liknande önskemål om vad som ska ingå i kontorsstädningen. Vi anpassar givetvis alltid våra städprogram efter önskemål från kunden. De stora skillnaderna brukar ligga på städfrekvensen samt vad som ska göras i köket och i konferensrum. Vissa kontor sköter sin disk själva, andra vill gärna ha hjälp. Oavsett dina önskemål så ordnar vi detta.

Allmänna ytor
De flesta kontor har någon form av allmänna ytor där gäster tas emot och vistas. Detta är ofta i mötesrum, visningsrum eller i entrén. Här är det viktigt att hålla snyggt för att era kunder/gäster ska känna att de är i en ren och trivsam miljö. Utöver vanlig städning har vi extra koll på att glasskiljeväggar och entrédörr ska hållas rena. Bord och stolar ska stå snyggt och tidningarna ska ligga i ordning. Möbler ska vara fria från smuts. Kaffekoppar avlägsnas och område runt kaffemaskiner ska vara fräscht. Vi har koll på dessa ytor och vill att det ska se bra ut när du tar emot dina kunder.

Att sätta kunden i fokus
Är man nöjd med sin leverantör vill du inte byta städföretag. Vill du ändra ditt avtal är vi givetvis behjälpliga för att underlätta för dig. Våra städavtal är flexibla och uppskattas mycket av kontor som vill ha slimmade avtalslösningar.

Därför har vi de bästa förutsättningarna

  • Vi har låg personalomsättning, pga goda villkor och motiverad personal.
  • Vi är specialiserade på kontorsstädning sedan 2001.
  • Kvarteret Städ är tillräckligt stort för att klara av stora jobb men små nog att fortfarande vara personliga.
  • Vi har funnits i 22 år och levererat städtjänster i Göteborg. Vi har omfattande referenser, kontakter och erfarenheter.

Kontakta oss för offert
Vi riktar oss främst till alla typer av kontor inom Göteborg som söker en pålitlig leverantör av kontorsstädning. Vi erbjuder även golvvård och fönsterputsning och missa inte vår omtyckta service för inköp av förbrukningsvaror så som kaffe eller toalettpapper. Läs mer om vilken service vi erbjuder.

Kontakta oss på hej@kvarteret.net om du har några frågor. Eller skicka in en offertförfrågan direkt!